Subscribe Twitter Facebook

25 Temmuz 2010 Pazar

Tavsiye Ediyorum. http://favoritehometovisit.blogspot.com

Merhaba,

Son zamanlarda hobi site ve bloglarına ilgim arttı benim. Ne zaman bilgisayar başına otursam hemen hobi site + bloglarına bakıyorum. Birinden öbürüne ordan diğerine geçişler yapıyorum. Farkında olmadan o kadar çok sayfa açmış oluyorum ki zaman zaman kilitlenmelere kadar varıyor. :)

Neyse yine böyle bloglar arası sanal yolculuğumda yeni bir bloğa ulaştım ve o noktada takıldım kaldım. Baktım, beğendim belkide saatlerce inceledim ve sizlerde görün istedim.

Tavsiye ediyorum sizlerde uğrayın bloğa.

favoritehometovisit.blogspot.com

Blog sahibi Ece Aymer. Ece hanımın Ankarada bir atölyesi var. Kendisinin ve kursiyerlerinin yaptığı çalışmaların resimlerini eklemiş bloğuna. Ahşaptan cama, seramikten galvaniz boyamaya kadar her şeyi bulabilirsiniz. Objeler çok zevkle boyanmış. Yaratıcılık konuşturulmuş resmen. İtiraf edeyim ben etkilendim. :)

Sizlerde yeni bir obje boyamadan fikir olsun isterseniz bloğa mutlaka uğrayın derim.

Güzel bir gün dileği ile…


Aşağıdaki resmi tıklayarak bloğuna geçiş yapabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Ah şekerciğim, sen yeni rastlamışsın:)) Onu blog âleminde tanımayan yoktur ki. Hepimizin sevgi ve gıpta ile izlediğimiz mükemmel bir hanım o. Dört dörtlük. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Aslında yaklaşık 1 ay önce keşfettim bloğu. :) Diğer bloğuma yazmıştım. Öbür bloğumdakileri buraya taşıyorum. Bir kerede buradan tavsiye edeyim istedim. :)(:

    Kanal B deki arşivden ona ayrılmış yarım saatlik bölümlerin tamamını bilgisayarıma indirdim. :)

    O kadar güzel şeyler yapıyor ki, hayran olmamak elde değil.

    Keşke ahşap kursuna gittiğim dönemde keşfetseydim orayı. Eminim daha güzel şeyler çıkarırdım ortaya. :)

    YanıtlaSil

 
Powered by Blogger