Subscribe Twitter Facebook

3 Mart 2011 Perşembe

Google'dan blogger açıklaması




Giriş Saati : 03.03.2011 15:02
Güncelleme : 03.03.2011 15:05

Google yetkilileri, tüm içerik sahiplerini, Blogger hizmetine erişimin engellenmesi konusunda girişimde bulunmaktansa, bu süreci kullanmaları yönünde teşvik ettiklerini belirterek, ''Bu şekilde, biz söz konusu şikayetle ilgilenirken Türkiye'deki kullanıcılar Blogger'dan sorunsuz bir şekilde yararlanmaya devam edebilir'' dedi.
Google yetkilileri yaptıkları yazılı açıklamada, şunları kaydetti:
''Google olarak telif hakkı ihlali iddialarını çok ciddiye alıyor ve telif ihlali konusunda elimize geçerli bir yasal uyarı ulaşan içerikleri hızlı bir şekilde Blogger'dan kaldırıyoruz. Blogger'a yüklenmiş içerikler ile ilgili telif ihlali söz konusu olduğunda, içerik sahipleri internet üzerinden gerekli uyarıyı kolaylıkla yapabilmekte ve süreç etkin olarak işlemektedir.
Tüm içerik sahiplerini, Blogger hizmetine erişimin engellenmesi konusunda girişimde bulunmaktansa, bu süreci kullanmaları yönünde teşvik ediyoruz. Bu şekilde, biz söz konusu şikayetle ilgilenirken Türkiye'deki kullanıcılar Blogger'dan sorunsuz bir şekilde yararlanmaya devam edebilir. İlgili politikamıza ilişkin ayrıntılara http://www.google.com/blogger_dmca.html. adresinden ulaşılabilmektedir.''


Kaynak :
http://www.sabah.com.tr/Teknoloji/2011/03/03/googledan_bloggerlara_aciklama



4 yorum:

  1. bumudur yani? kendi çabalarımızla yayınımızı sağlıyoruz dns ayarlar yada çeşitli yollarla.. googleden hem geç hemde yetersiz bir açıklama olmamış mı?

    YanıtlaSil
  2. bencede ne öyle, sadece dns ayarlarını değiştiren giriyor, sıradan biri google dan bir şey aratınca bloglara giremeyecek nerden bilsin dns ayarlarını değiştirmesi gerektiğini biz bize olucaz yani :) ev hapsi

    YanıtlaSil
  3. ne demek istemiş bunlar ya bide bunlara para kazandırıyoruz bumudur yani hıh!!!!!!

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle yetersiz ilgi. Ben adsenseden geliri düsmeye basladiginda kesinlikle ilgilenecegi kanisindayim. Blogerler bloglarinda ki reklamlari cikarsinlar bakalim nasil ilgileniyor. üzücü ya offfffffffff!!!

    YanıtlaSil

 
Powered by Blogger