Subscribe Twitter Facebook

5 Mart 2011 Cumartesi

Fikirlerinize ihtiyacım var. Lütfen yorumsuz kalmayın. :)(:


Arkadaşım için bu kutudan alıp boyamayı düşünüyorum.
Ama nasıl bir teknik kullanılabilir?
Renk ne olabilir?
Resim mi yoksa başka bişey mi yapıştırmalı?

Şimdi sizlerden ricam önerilerinizi yazmanız olacak.
Lütfen yorumsuz kalmayın. 
Verilen her fikir benim için önemlidir.

Çok güzel olsun istiyorum, gördüğünde beğensin istiyorum. 
Yaptığıma, emeğime değsin istiyorum.  

Hani bir şeye çok özen gösterirsinde aksine o kadar kötü olur ya.
İşte öyle bişey başıma gelsin istemiyorum.

Evet konuşturun klavyelerinizi.
En sevimli, en masum halimle Lütfen, lüfen, lütfen. :))




25 yorum:

  1. Bir kere kutu seçimin çok güzel
    şöyle soft yumuşak renkler kullan canım
    sonracımaaa üzerindeki o düz yere varsa birlikte çekildiğiniz resmi koy süper olur :)
    Kişiye özel olur....

    YanıtlaSil
  2. kutuyu çikolataya benzettim.sanki magnum gibi:))kahverengi çok güzel olur.düz kısmına peçete yapıştırabilirsinn..

    YanıtlaSil
  3. ona hitap edicek bir tercıhde bulun evlıyse evıne uygun olsun bekarsa sevdiği renge uygun olsun cıvıl cıvıl cocuk ruhluysa pembe lila ağırlıklı ama yetişkın yada klasık bır bayansa kahve dore yada daha farklı bır renk :)))hazır erişim sağlamısken senın yazınıda görmüşken siz blog dostlarımı yalnız bırakmamaya özen göstercem sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. özlemin dediği gibi çikolata gibi görünüyor aslında ama ben beyazı çok seviyorum, önce her yerini mumlar sonra beyaza boyardım tam kurumadan çıkıntılı olan yerlerini kenar köşeleri zımparalayıp eskitme yapardım, düz olan üst kısmınada çok klasik vintage resimler var mesela paris yazısı ya da saç fırçası resmi ya daaa home sweet home yazısı gibi :)

    YanıtlaSil
  5. özlemcenin fikri çok güzel kutu şeklinden dolayı çikolatayı andırıyor.o fikri çok tuttum.

    benimde fikrim şöyle.
    kutu karekare mozaik gibi göründüğü için metalik renkte bir akrilik boyayla boyanırsa renk yansımaları olur ve daha da gösterişli olabilir. örneğin inci renginde sedefli bir boya çok şık durur. sonra gri yada altın sarısı parmak yaldızla mozaiklere hafifçe dokunabilirsin. ortasına da polyester süsler alıp onlarıda uygun renklerde boyayabilirsin.


    2. fikrimde biraz uçuk,neşeli ve zahmetli.
    her kareyi gökkuşağı renklerinde farklı farklı rengarenk boyayabilirsin. orataya güzeeeel bir gökkuşağı çizip beyaz bir bulut arkasından çıkarabilirsin.

    ben olsam 2. yi yapardım ama tabii tercih senin.

    YanıtlaSil
  6. pudra rengi çok yakışır bu kutuya...Ve üzerindeki düz kısma pastel kağıt güller ve yapraklar inciler ve sarı metal döküm minik objeler yerleştirebilirsin.İçinide yine pudra rengi bir kumaşla kaplayıp kutunun kapağının açıldığında dik durabileceği bir aparat yerleştirebilirsin...Bence kutuyu çikolata görüntüsünden çıkartıp Vintage bir tarz yaratmak yerinde olur.Bu benim fikrim,eminim sen en güzelini buluvaksın.Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Ay kurtulalım artık bu kasvetten, içim daraldı:)

    Kutuyu görünce şöyle bir hayal kurdum; krem rengine boyayıp, oyuklara kahverengi sürüp, fazlasını alıp, eskimiş bir görüntü verdikten sonra, üzerine eski yazılı bir kağıt yapıştırıp (hani benim kelebeklerde kullandığımdan), onun da üzerine, hamurla kabartılmış bir gül deseni yapıştırıp, mat vernikle vernikleyip, sonra da karşısına geçip kahve içsek nasıl olur acaba?:)
    Ben kutuyu bitirdim gördüğün gibi:)

    Karar verirsen, eski yazılı kağıt ve değişik gül desenleri gönderebilirim canım sana. Hadi kolay gelsiiin...

    YanıtlaSil
  8. AYNEN KAY-TILIYORUM BİTTER ÇİKOLATAYA BENZİYOR:)SENİN ARKADAŞLARIN NE ŞANSLILAR:)
    YORUM İSTEMİŞSİNDE BENDEN DEĞİL HERHALDE:)YAPILAN YORUMLAR NE KADAR PROFOSYONELCE BENDEN ÇIKSA ÇIKSA BEYAZA BOYA TUTKALLA PEÇETE YAPIŞTIR OLUR :) ONU DEMEKDE HADDİ AŞMAK NE DE OLSA ÇOĞU ŞEYİ SENDEN ÖĞRENİNCE TERECİYE TERE SATMAK OLUR ODA HİÇ ŞIK DURMAZ:)
    DÜN BİR ŞEY SORMUŞTUM MERAK ETTİM SEN NASIL BLOĞUNA GİREBİLİYORSUN YADA SENDEDEMİ HİÇ SORUN OLMADI
    ŞİMDİDEN SONUCUNU MERAK ETTİM AMA GÜZEL OLAXCAĞINDAN KUŞKUM YOK:)
    KOLAY GELSİN

    YanıtlaSil
  9. Oy oy oy harikasınız. :)

    Ne güzel fikirler veriyorsunuz bana. Hepinize tek teke tek tek teşekkür ederim. :)

    Ama aklınıza başka şeyler gelirse ilave etmeyi unutmayın olur mu? :)

    sezobigo : Bazen yorumlarına, bloğunda yazdıklarına, (espiri amaçlı olanlara tabi) gülümsüyorum. :) Akıl akıldan üstündür önerilerine açığım şekerim. :)

    Bana sorduğun konunun altına cevap olarak yazmıştım aslında ama kaçırdın demekki.

    Bende zaman zaman bloğumu açtığımda büyük harflerle ve kırmızı renkte bu siteye erişim mahkeme kararı ile engellenmiştir yazısına denk geliyorum ve çöküyorum. :( Eş dost bu olayı bilmeyenler bloğuma girmek istediklerinde bu yazıyı gördüklerinde şaşıracaklar eminim. Bu hatun mahkemelik ne yaptıki kapattılar diye düşünürler eminim. :)

    YanıtlaSil
  10. Bence siyah ya da koyu kahveye boya, bir de minik taşlardan yapıştır. Aralardaki oyuklara lame rengi çizgi olabilir. =)

    YanıtlaSil
  11. Özgürce fikir beyan edebiliyorsak:) şunu söylemek isterim; kutu seçimim asla böyle olmazdı.Ama madem almışsın o halde düz pudra rengi uygun olur bence.Üzerine sakın ola yayıntı yapma derim.Sade bir güzellik gerekir böyle girintili bir obje için...diye düşünüyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  12. pudra rengi boyanıp düz olan kısma soft renklerde hamurla kapartma güller yapılabilir benden nacizane bir yorum.sevgilerimi gönderdim ve kolay gelsin

    YanıtlaSil
  13. bu kutuyu görür görmez pudra rengi aklıma geldi :)) pudra rengi hoş olur üstünede şık bir resim yapıştılırsa çok güzel olur eğer genç bayan değilsede dore rengide güzel olur

    YanıtlaSil
  14. Marifetli Peri ile Aksungurun fikrini karıştırdım, sevdim :)

    YanıtlaSil
  15. Bu kapatma meselesinden canım öyle sıkkınki pek fazla fikir gelmiyor aklıma ama sanki koyu renge boyayıp parmak yaldızla geçersen piramitlerde güzel bir ışıltı yakalayabilirsin üzerinede parfüm şişeli güzel bir dekupaj yapıştırabilirsin.

    YanıtlaSil
  16. kutuyu ilk gördüğümde küflemenin güzel duracağı geldi aklıma. hani şu nil yeşili ile yapılan. altından hafif sarımsı krem gözüken. bakıt yaldızla da silersen güzel olur diye düşündüm :)
    Ama biliyorumki ne yaparsan yap çok hoş olacak ;)

    YanıtlaSil
  17. Ben uyusukluk edip kutunun bitmis halini bekleyecegim, yasasin kötülük haha:))

    YanıtlaSil
  18. ben de yazının başlığını okuyunca anlarım belki diye baktım ama ı ıh. ben ahşap boyama kursunu 1 saat içinde bırakıp kaçmış insanım:) ama özleme katılıyorum Magnum gibi dutuyor. bence üzerine antep fıstığı resmi yapıştırıp bi köşesine de ısırılmış efekti verin:P

    YanıtlaSil
  19. bencede mumlama tekniği ile açık renk.üzerine kabartma tekniği ile vintage bir resim diyorum.

    YanıtlaSil
  20. soft renkler uygula simler filan olsun sağında solunda, üzerinede dekupaj uygula hatta kolaj bile yapabilrsin

    YanıtlaSil
  21. nurcanım hobivaktim kadınlar günü kutlu olsun:)
    yoksun yine nerelerdessin:)

    YanıtlaSil
  22. mimim var bende cevaplamak istrsen tabi:)

    YanıtlaSil
  23. Üstte arkadaşlar yazmış ama bence de bitter çikolata rengi süper olur. Ortasındaki boş kısma şirin çikolataların olduğu bir resim eklenebilir.

    YanıtlaSil
  24. Arkadaşım benim naçizane yorumum ortadaki düz kısmı çok sade boyayıp muntazam bir one stroke çalışması yapman.kare kare olan kısımlarıda düz kısımdaki tonlara yakışır bir renge boyayıp simlerle şıklaştırabilirsn.benm sandıklarda en çok beğendiğim tonlar turkuaz-pembe yada pembe-mürdüm.umarm güzel bi çalışma olur ve en önemlisi içine siner...

    YanıtlaSil
  25. bence polyester bir obje yapıştırın krem rengine boyayıp sedefleyin pandora polyester hediyelik eşya imalatı 02164739966 kartal yunus emre

    YanıtlaSil

 
Powered by Blogger