Subscribe Twitter Facebook

28 Şubat 2011 Pazartesi

Tembelliğim Üzerimde... Ama Pek Yakışmadı Bana :)



Yapmak istediğim şeyler var ama elime alıpta başlayamıyorum. Hani malzemeleri çıkarıp koysam masaya devamı gelecek ama yok. :)

Sanırım yorgunum biraz...
Tembelliğim üzerimde...
Ama pek yakışmadı bana...




15 yorum:

  1. hakikaten şaşırdım ben de; tembel görmeye alışmamışım seni, oysa tembellik bana çalışkanlık sana mahsustur.. e dinlen madem azıcık:)

    YanıtlaSil
  2. Hayallah, nazar mı değirdik ki acaba?
    Gerçi maşallah da demiştim ama... :))

    Şaka bir yana, azıcık da dinleniver, o da gerekli.

    YanıtlaSil
  3. havalardandır hobicim havalardan,hepimiz öyleyiz sanırım.. Ah bi bahar,yaz gelsede güneşin enerjisini doldursak içimize :))
    Tembellik yap,yap ama bizide habersiz bırakma.. :))

    YanıtlaSil
  4. bazen ben de öyle oluyorum. Yapmak istediğim bir sürü şey oluyor, ama bir türlü başlayamıyorum. Dediğin gibi çıksa malzemeler ortaya gerisi geliyor. Bazen böyle rölantide olmak iyidir:))

    YanıtlaSil
  5. bazı bazı bana da oluyor, sadece tv izleyip tembellik edesim oluyor, ama sanırım böyle güzel bir blog sahibesi olunca tembellik etmeye bile hak kalmıyor :) kocaman sevgiler, bu durumu atlat en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
  6. bazen tembellikte lm, kendini dinledir, biz bekleriz seni ama açıkcası alıştık, hergün senin postlarını okumaya hastalık olmasında tembellik olsun ( ben hamur çalışmalarını bekliyorum)öpüyorum sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. bugün bende öyleyim elimi atamadım işlere,odaya girip çıkıyorum..:)) arada tembellikte güzel..:))

    YanıtlaSil
  8. sanki beni tarif etmiişsin, 1 haftadır bir tembellik sorma gitsin, yaptıklarımı bile yazasım yok,offff of:))

    YanıtlaSil
  9. gecmiş olsun canım.herkesde var bu haller annaneme göre amerika bize bomba atıyor ve insanlarımız uyuşuyor,dogrumu bilmem milletce hep bir uyuşukluk var.sevgiyle muhabbetle kal canım.

    YanıtlaSil
  10. Havalardan sanırım :(Benimde yapmayı isteyipte henüz el atamadığım o kadar çok şey var ki...

    YanıtlaSil
  11. Havalar nasil olursa olsun havamiz iyi olsun hanimlar:=))Bir kizilderili sözünde derki: Okun hedefini bulmasi ve hizli ilerlemesi icin, iyice ve agir agir germen gerekir. Yani bu bekleyis ve agirlik yeni geleceklere müjde aslinda. Hobicigimin nezninde herkese aslinda bu sözlerim, hepiniz üreten hanimlarsiniz ve ben ülkemin üretken hanimlariyla onur duyuyrum ve bu bekleyisin ardindan yine yeniden süper üretimlerle ve fikirler ise koyulacaginizdan eminim.

    Sevgimle:)

    YanıtlaSil
  12. misafirlerin etkisi sanmıştım meğer senden kaynakllıymış.senin yorgun halin beni süpürür geçer:)
    sen şimdi neler düşünüyorsundur.bakalım göreceğiz:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  13. bazen ara vermeler iyi gelir...enerji depola bol bol..nasıl olsa güzel fikirlerle yine dönersin buralara ;)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  14. Sevgili arkadaşım herkes aynı dertden muzdarip galiba bende aynı senin gibiyim acaba balık burcumuz yüzümdenmi pek o konulardan anlamam ama bizi geçen yıl çok iyi bir şekilde etkileyen yıldız artık bizi terk ediyormuş ondan olabilir dedim ama herkezde bu dert var galiba.

    Arkadaşım sana bir şey danışacaktım ben kursta boyamak için simitçi tepsi aldım tabiiki teknik konusunda kararsızım sen ne önerirsin bana yardım et lütfen.

    YanıtlaSil
  15. meralhobiart : Aklıma bişey gelmiyor inan. BLoğumda ahşap tepsi kategorisinde vardı çokca. Ama imageshack ile yükleme yaptığım için hep silinmiş. Bir ara kayıtlı olanları yeniden yeklemem lazım :(

    YanıtlaSil

 
Powered by Blogger