Subscribe Twitter Facebook

27 Kasım 2010 Cumartesi

Yine mi Salça Kutusu? :)


Eveet, yine salça kutusu, yine peçete, yine transfer, yine beyaz boya, yine vernik :)(:



Boşalan salça kutularını atamaz oldum. Bu şekilde değerlendiriyorum. Yap yap bakalım nereye kadar. :)

Ben yapmaktan, siz bakmaktan bıkana kadar devam... :)(:









Güzel bir hafta sonu diliyorum size ve sevdiklerinize.


16 yorum:

  1. ben bikmam sen yap canim sıkılinca bana gönderırsin

    YanıtlaSil
  2. bunlara bakmaktan sıkılınır mı hiç çok güzeller..bi tanede bende var salça kutusu yani atamadım onu daha önce yaptığın güzellikleri görünce..eline sağlık canım..hakkaten çok güzel olmuş..bi de bişey sorucam puanları fırçanın arkasıylamı yapıyorsun??bu tekniğe yeni gönül vermiş biri olarak merak ettim_?:)

    YanıtlaSil
  3. mormenekselerr : Tamam :)

    permaren : sende boyamaya başla bence. :) puantiyeli stencil ler var aslında ama ben bulamadım dolayısıyla alamadım. O yüzden fırçanın arkası ile yapıyorum. İrili ufaklı oluyor ama idare ediyoruz işte :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. zevkle bakıyorum... hiç bıkmam inan... bu da çok güzel... ellerine sağlık.
    bu arada ben de bir mimin var... alır mısın lütfen... :)

    YanıtlaSil
  6. ne sıkılması, zevkle takip ediyorum yaptıklarını:))

    YanıtlaSil
  7. hobivakti bişey sorcam bıyamadan önce parlak yüzey astarı sürüyormusun
    yaptıklarında güzel ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  8. çok güzeller elinize sağlık(özlem)))

    YanıtlaSil
  9. gerçekten çok güzel olmuşlar, ya ben siz ve sizin gibi hobi bloglarına bakıyorumda hep yapıp fotoğrafını yayınlıyorlar şunun nasıl yapıldığını anlatsanız tek tek anlatarak fotoğraflasanız valla ne güzel olurdu :)öğrenmek isteyenlerde öğrenirdi...

    YanıtlaSil
  10. Medanşeri : Saksı olarakta değerlendirilebilir tabi. Neden olmasın? :) Bazı bloglarda görmüştüm ve hoşuma gitmişti.

    Mavi Masal : Teşekkür ederim.

    ruşen : Teşekkür ederim. En müsait zamanda mim konusunda gereğini yerine getireceğime söz veriyorum. :)

    lolipu : Teşekkür ederim. :)

    sezobigo : Ben bunda direk beyaz sprey boya sıktım. 2 kat. Ekstra bişey yapmadım. Beyaz boya ile yapacaksan ponpon fırça yardımı vuruşlar yaparak yapmanı öneririm. :) Teşekkür ederim.

    , (özlemce) : teşekkür ederim. :)

    Beyza'nın annesi : Teşekkür ederim. Aslında detaylı şekilde anlatılmasada bazı çalışmalarda satır aralarında açıklamalar yapılıyor. Ama haklısın. Öğrenmek isteyenler için detaylı anlatım yapılabilir. Kendi adıma söz bundan sonra detaylı sunum yaparım. :)

    Bu arada bloğumdaki kategorilerde Adım Adım Hobi ve Yapım Aşamaları başlıklarına göz atmanı öneririm. Beğendiğim çalışmaları ilgili blogların linkini vererek yönlendirme yaptım. Belki ilgini çeker. O linklerde detaylı anlatımlar mevcut. :)

    YanıtlaSil
  11. Sizin bu hastalığınız bana da geçti:)) bende salça kutularını atamaz oldum,yazı bekliyorum bunlardan balkona küçük saksılar yapmayı düşünüyorum....Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  12. alaka gösterdiğin için çok teşekkürler, yabancı bloglar da dikkatimi çekiyor en ince ayrıntısına kadar anlatıyorlar bizde malesef sadece link atılıyor üreten hanımlar ürettiklerini öğreterek paylaşsalar daha güzel olur diye düşünüyorum, sizin gösterdiğiniz ilgiye ve olumlu cevabınıza çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  13. tatlıhayat : Yaptıklarını bloğunada eklersin değil mi? :)

    Beyza'nın annesi : Aslında bizim bloglardada detaylı anlatımlar var. Tabiki her yapılan şeyin detayını anlatmak mümkün olmuyor.

    Mesela ben bu salça kutusu boyalarından 5 tane yaptım. Diyelimki birinde detayı anlattım. Diğer 4 tanesindede detay anlatmak gereksiz gibi geliyor bana.

    Ama birde şöyle düşünürsek, Benim detaylı anlatmış olduğum boyama postunu görmeyen arkadaş, detaysız yayınlanmış olan postu görünce tabiki acaba nasıl yapılıyor diye merak ediyor. O yüzden blogda biraz inceleme yapmak gerekiyor :)

    Birde şu var; yorumlarda bazen detaylarla ilgili sorular oluyor. O soruların cevabı yine yorumlarda bulunuyor. :) Aslında şöylede yapılabilir belki, mesela sen bana bu boyanan kutu ile ilgili soru sorduğunda, soru ve cevap yayınlanan postun altına ilave edilebilir. :)

    Ne çok şey yazmışım dimi :))

    YanıtlaSil
  14. ellerine sağlık..çok güzel olmuşlar..

    YanıtlaSil
  15. ellerinize sağlık nefis olmuşlar. sadece şunu merak ettim resim transferi yaparken kutunun girintili çıkıntılı yüzeyleri nasıl olacak.

    YanıtlaSil
  16. ülkü: peçete tek kat ve ince olduğu için tutkal sürerken girintili yerlereni rahatlıkla yapıştırılabiliniyor. Eğer dekupaj yani fotokopi kağıdı olsaydı girintili çıkıntılı yerlere bu kadar rahat yapıştırılamazdı.

    YanıtlaSil

 
Powered by Blogger