Subscribe Twitter Facebook

9 Ocak 2016 Cumartesi

Tepsiler

Kurs arkadaşlarımın boyadığı tepsiler















4 yorum:

  1. Beyaz renk oldumu işin içinde başka güzel oluyor hepsi çok güzel arkadaşların ellerine sağlık.sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba çalışmalarınız çok başarılı umarım birgün bende bu kadar iyi işler yapabilirim. Size birşey danışmak istiyorum. Çok alakasız bir yerde olacak ama internetten gore gore cam boyama işine merak sardim birkaç deneme yaptım küçük yerde oturdugum için istediğim renk enamel boya bulmak zor o yüzden akrilik boya kullandım. Şimdi sorum su ; akrilikboyayla boyanan cam nasıl yikanabilir durama gelir ? Birde önceki yorumlardan okudum enemal boya 21gun bekledikten sonra yikanabilir durama gelir demissiniz peki dekupaji yapıp da beklemek lazım ? Teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      İster akrilik boya, ister enamel cam boyası kullanın boyanan her kat arasının iyice kurumasını bekleyin. Tamamen kapanana kadar bir kaç kat boyayın. Boyama işlemini ponpon süngerle pat pat vura vura yapın. Son aşama boyanan objeyi sprey vernikle en az 4 -5 kat vernikleyin. Her vernik sonrası iyice kurumasını bekleyin.

      Cam boyasını yapınca ya fırınlanır yada 21 gün beklenir. Akrilik boya yapacaksanız tamamen kuruduktan sonra vernikleyebilirsiniz.

      AKrilik veya enamel boya ile boyadığınız objeyi bulaşık makinesine atarak yıkamayın, elde yıkamanızı öneririm.

      Sil
    2. Boyama işlemi bitince tamamen kuruduktan sonra dekupaj resmi yapıştırıp, son aşama vernikleniyor.

      Sil

 
Powered by Blogger