Subscribe Twitter Facebook

22 Kasım 2010 Pazartesi

Mimlendim / Mimliyorum. :))




Blog arkadaşım http://saatlimaariftakvimi.blogspot.com beni mimlemiş. :)

Mim konusu: Garip Alışkanlıklarımız

İlk aklıma gelenleri yazayım,

Ben sık sık sayı sayarım, :))
Mesela merdivenleri çıkarken basamakları sayarım.
Mesela, grup halinde bulunan şeyleri sayarım.
Mesela yolda yürürken yol boyu bulunan ağaçları, arabaları, sayarım.
Mesela herhangi bir apartmana bakarken kaç katlıymış onu sayarım.
Mesela balkonda otururken, yoldan kaç araba geçer onları sayarım.
Sayarımda sayarım. :))
Bu nasılda yoruyor beni bir bilseniz. :))

Tanıdığım birisi vefat ettiğinde o kadar etkilenirim ki :(( , akşamları yalnız başıma bir odadan öbür odaya yalnız gitmek işkence gibi gelir bana. Korkarım. Bu en az 1 hafta sürer.
Yine böylesi zamanlarda özellikle akşamları karyolanın yanında uzun süre ayakta duramam. Sanki karyolanın altından biri elini uzatıp, ayağımdan tutup çekecekmiş gibi gelir bana. :) Korkak ben...

Evden çıkarken, tekrar tekrar dönüp, ocağı kapatmışmıyım, kapıları kapatmışmıyım, boşa yanan lamba varmı kontrol ederim. Uzun yola çıkacaksam, buzdolabı hariç tüm prizdeki fişleri çekerim, doğal gazı kapatırım son kontrollerimi yaparım buna rağmen yinede acaba? sorusunuda kafamda dolandırıp dururum. :))

Ne kadar yakından tanıdığım birisi olsada, bana deseki, "1 hafta sonra sana geleceğim". İşte o dediği andan gelene, hatta gidene kadar stres yaşarım. Geleni gideni severim ama hep telaşlıyımdır. Evi temizleyim, acaba ne hazırlasam, acaba memnun edebilecekmiyim? soruları ile cebelleşip dururum, kendimi parçalarım. Şairinde dediği gibi, yaşamak değil, beni bu telaş öldürecek. :))

Şimdi değil ama, eskiden yeni bir şey aldığımda, bana yenimi aldın diye sorduklarında, "hayır, daha önce almıştım, giymemiştim, kullanmıyordum vs." derdim. Garip bir şekilde "yeni aldım" demeye utanırdım. :) Hakkattenden garipmişim ha. Hatta bununla ilgili ufak bir anımı anlatayım.
Bir yılbaşı akşamı, işten çıktım en yakın arkadaşımla buluştum. O zamanlarda kendime yeni bir çanta almıştım. Arkadaşım görünce beğendi. "Yenimi aldın" diye sorunca, "evet ama aramızda kalsın. Ben yeni bişey aldığımda yeni aldım diyemiyorum utanıyorum" demiştim. Gülmüştü. Ayrılık vaktimiz geldiğinde 10 mt kadar uzaklaşmıştık ki, arkamdan bağırdı. " Nurcaaaaaaaan, yeni aldığın çanta çok güzel, güle güle kullan." :)) Kulakların çınlasın Aslı'cım, çok muzur birisiydin. :))

İşte böyle sevgili Saatli Maarif Takvimi arkadaşım. :)) Garip alışkanlıklarımı yazmamı istemişsin bende yazdım. Bu garipliklerim bir hastalık belirtisi mi? Beni öldürür mü söyle bana. :))

Sanırsam bende başkalarını mimlemem gerekiyor,

Aslında itiraf edeyim, ödül, mim durumları beni kasıyor ama madem, mimlenmişim, madem ödüle layık görülmüşüm, gereğini yapayım diye yazıyorum her daim. :)

Şimdi bende mimleyeceğim ama ya mimlediğim arkadaşlarda benim gibilerse? :))

Şansımızı deneyelim bakalım. :)))

http://rusyena.blogspot.com/


http://tesetturasktir.blogspot.com/


http://bebegimincicileri.blogspot.com/


http://oytunlahayat.blogspot.com/


http://cemre-cemre-cemre.blogspot.com/


http://meralhobiart.blogspot.com/


http://gonulundunyas.blogspot.com


http://nestug.blogspot.com/

http://sezobigo.blogspot.com

Tarafımdan mimlendiniz. :)

Anlatın bakalım Garip Alışkanlıklarınızı. :))




Yüzünüzden tebessüm eksik olmasın. :)

7 yorum:

  1. Hımmm saatli maarif; yok canımmm bu garip alışkanlıklar seni epeyce bir süre götürür der... Yatağın başında duramama olayı da bana çok tanıdık geldi. Elm Sokağı'nın ilk oynamaya başladığı yıllarda bende aralık olan herşeyden korkardım. Koltuk, yatak farketmez... Sanki biri beni çekecekmiş gibi tırsardım :D

    Sağoll güzel ve keyifli yazın içinn... Özlemişiz yahuu :)) Kucak dolus sevgilerrr

    YanıtlaSil
  2. Canım arkadaşım çok mutlu oldum en kısa zamanda cevaplamaya çalışacağım bugün 9 günlük aradan sonra işe kolay kolay adapte olamadım pazartesi sendromundayım sevgiler canım:)

    YanıtlaSil
  3. ben küstüm bana mim yok diye bir daha hobi vaktine gelmem:) (zaten cevaplar hep aynı bendede)
    şaka şaka okuduklarım bana çok tanıdık geldi.benimde aldıklarım hep eskidir yada ayaklarıma sarılacak hissi yada misafir olayı bazen gece yatmadığımı bilirim neyi nasıl yapayım diye:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. sezobigo : Ben senide mimlemiştim. Listeye iyi bakmamışsın ki :D

    YanıtlaSil
  5. karyola ve yeni aldım bölümlerine çok güldüm... misafir telaşesi de eşimle çok örütüşüyor... bana bişey olmaz ama eşim çok stres yapar. :))))
    mim için çok tşkler... önceki yanıtlarımla aldım gitti...
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. en kısa zamanda yazacağım canım teşekkürler :)))

    YanıtlaSil
  7. canımcımm çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

 
Powered by Blogger