Subscribe Twitter Facebook

28 Temmuz 2011 Perşembe

Bin Muhteşem Güneş / Khaled HOSSEINI



Uzun zamandır kitap okuyamıyordum. Tatilde, bebişi odaya çıkarıp uyuttuktan sonra bende Bin Muhteşem Güneş i okumaya başladım ve her fırsattada okumaya devam ettim. Son sayfaları dönüşte arabada okudum ve bitirdim.


Afganistan'da savaşın ortasında yaşananları, kadınların zor şartlarda yaşamaya devam etmelerini, 2 ayrı kadının hayatlarının bir yerde birleşmesini ve birinin hazin, diğerinin mutlu sonunu anlatan, acı, hüzün dolu satırları okurken içim ürperdi. Etkileyiciydi ve sürükleyici.

Yazarın ilk kitabını okumadım ama okumayı düşünüyorum.










7 yorum:

  1. Kesinlikle çok güzel bir kitaptı. Ben yazarın ilk kitabını okuduktan sonra hemen bu kitabı almıştım ve hani derler ya bir solukta okumuştum :) İlk kitapta şiddetle tavsiye edilir. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba.kitabı bir kaç ay önce okumuş ve çok etkilenmiştim.diğer kitabı uçurtma avcısını da okudum ve çok sarstı.tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle ilk kitabınıda oku o daha sarsıcı ben iki günde bitirmiştim..

    YanıtlaSil
  4. Uçurtma Avcısını da çok beğenirsin gerçek olduğunu öğrenmek iyice sarsıyor insanı, anlatımı da sıkmıyor...

    YanıtlaSil
  5. iki kitapta da ağlamıştım.
    uçurtma avcısı beni darmadağın etmişti.

    YanıtlaSil
  6. Yazarın Uçurtmayı Vurmasınlar kitabını okuduktan sonra başka kitabını almaya cesaret edemedim. Çok etkilenmiştim. Muhteşem bir kitaptı.

    YanıtlaSil
  7. Uçurtma Avcısı'nda erkeklerin gözünden görüyorsun Afganistan'ı. Hiç zaman kaybetbeden okumanı öneririm canım. Elinden bırakamayacağın sarsıcı bir kitap o da.

    YanıtlaSil

 
Powered by Blogger