Subscribe Twitter Facebook

13 Ekim 2010 Çarşamba

Kurdeleden kitap ayraçları yaptım. :)


Kurdeleden kitap ayıraçları yaptım. :)


Evet, yeni bir Hobivakti ile gördüm, beğendim, yaptım dakikaları ile başbaşasınız. :))


Bloğuma başka site & bloglardan beğendiğim çalışmaları ekliyorum zaman zaman. Belki bir gün yaparım, yada belki bir gün yaparlar düşüncesi ile.

İşte bu ayıraçlarıda   ** Kurdeleden Çiçek Yapımına, Çiçekten Kitap Ayıracı Yapımına Aşama Aşama (burayı tıklayarak ilgili yazıma ulaşabilirsiniz)**  başlıklı yazımda yapım aşamaları için ilgili bloğun linkini vermiştim. Aynı zamanda yapılacaklar listeme eklemiştim. Blogda resimli olarak çok güzel anlatımı yapılmış. İlgilenenleri oraya alalım. :)

Kabul ediyorum, oradakiler benim yaptıklarımdan daha güzel. Lütfen bunu yüzüme vurmayın. :-)))



Bir zamanlar elimde bulunan kurdeleleri ne yapacağım diye düşünürken, üstüne ilaveten kurdeleler aldım iyimi? Hep diyorum ya, bu bloglar yüzünden ilgi alanlarım genişledi. Malzemede çeşit çok olunca ortaya çıkan sonuçta güzel oluyor. Şimdi mavinin arkasındaki beyaz kurdele olmasa mesela kırmızı ile yapsam güzel olurmuydu yani? İllaki uyumlu bir renk almak lazım. :)



Yukarıdaki mor kurdeleye dikkat ediniz, kenarları kalın şeritli. Bu şeritlilerden yapınca sonuç çok daha güzel oluyor. Bu kurdeleden sadece mor rengini bulabildim maalesef. Diğerleri çok belirgin değil.  Mavi ve pembe çiçeklere bakarsanız mor çiçek kadar net ve güzel değil. (yani bence öyle) Hatlar belirgin olunca daha güzel oluyor.


Kitap kurdu sevdiklerinize alacağınız, arasına bu ayıraçlardan koyduğunuz bir kitap ne hoş bir hediye olurdu değil mi? Erkeklerin hoşuna gidermi bilemiyeceğim. :)))




Gelelim kitaba,

Yüreğim Seni Çok Sevdi... / Canan TAN

Sürükleyici, yalın bir dille anlatılmış bir aşk romanı. Ben etkilenmiş hızımı alamamış, ardındanda Canan TAN'ın Piraye'yi, oda bitince En Son Yürekler Ölür kitabını alıp okumuştum. :)

Yüreğim bu kurdele ayıraçlarıda çok sevdi. :)(:

Sevgiler...



9 yorum:

  1. aman sikir sikir ne cici olmuslar.

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık şekerim..

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık. çok şık olmuşlar. ben pembeye özellikle bayıldım. mavi olan da kitapla uyumlu olmuş. aynı romanı ve Piraye'yi ben de okumuş baş kadın kahramanların kaynanalarına karşı çabuk pes etmelerine ve aşkları için mücadele etmemelerine çok kızmıştım. ama yine de güzel kitaplar ve Canan Tan da çok akıcı yazıyor. romandaki Nazım Hikmet seçimleri de çok doğru...

    YanıtlaSil
  4. Çok şık olmuş.Rengarenk.Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  5. bunlar çok şık tam benlik becerebilirmiyim acaba:))
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. çok şık ayraçlar hepsi birbirinden güzel :)

    YanıtlaSil
  7. Harika olmuş, ellerine sağlık,sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Nefis olmuşlarrr ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  9. merabalar.çok hoş bir site.ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil

 
Powered by Blogger