Subscribe Twitter Facebook

11 Nisan 2011 Pazartesi

9 Bölmeli Takı & Toka Kutusu


Daha önce metalik lila ve inci beyazı ile boyadığım bu kutuyu (aslında mini sandık demeli :)) ) bu seferde metalik cam göbeği ve inci beyazı ile boyadım.


Metalik boyalarda açık renkli olanları kapatmak ne kadarda zormuş. Kat kat boyamak zorunda kaldım.


Birde fotoğraflarda kaliteyi yakalayamıyorum. Fotoğrafı nerede çeksem diye dolanıp durdum. Işığı en iyi alan yer olarak burada çektim ama yinede netliği yakalayamıyorum. Sanırım makinadanda kaynaklanıyor.


Size bol bol fotoğrafladım.

Ölçüler:


Boyu : 33,5 cm

Eni : 26,5 cm

Yüksekliği : 10,5 cm

Derinlik : 6 cm

 

Buda metalik lila olanı. :)


Güzel bir gün dileği ile...

15 yorum:

  1. ikiside çok hoş, ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. çok beğendim çok kullanışlı

    YanıtlaSil
  3. çok hoş olmuş ikiside birbirinden güzel ellerine sağlık hobim vaktim

    YanıtlaSil
  4. Çok zarif oluyor bu kutular.Ellerine sağlık.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. ikiside çok hoş olmuş ama lila renkli benim favorim:)) ellerine emeğine sağlıık..Bu arada senin link bende var sende benimkini eklersen sevinirim.güzel bir hafta diliyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. çok şık.elinize sağlık..

    YanıtlaSil
  7. sizden öğreneceğim çok şey var. ben daha yeni yeni merak sarıyorum ahşap boyamaya. keşke bir de detaya girseniz. çok memnun kalırım.
    kutular çok çok şık. üstündeki çiçekleri nasıl yaptınız?

    YanıtlaSil
  8. Kutu sekliyle zaten cezbedici, karsi koyulamaz duruyor, bir de sen cazibesine cazibe katiyorsun allahhhhhhh diyorum tutmayin beni:=))

    YanıtlaSil
  9. Una maravilla de trabajos.
    Bss.

    YanıtlaSil
  10. Eline emeğine sağlık.
    İkiside birbirinden güzel, harikasın.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. canım çok güzel olmuş yine ellerine sağlık, fotoğraflar için, şöyle bir tavsiyem olur, beyaz zemin üzerinde çek objelerini bu özellikle pasajın için iyi olur. Birde picnik kullanıyormusun? kullanmıyorsan hemen başla netliği ordan verirsin öpüyorum.

    YanıtlaSil
  12. Renkler, kabartmalar, taşlar hepsi çok uyumlu, sedefli bir görünümü var galiba boyanın ışığı da tam ayarında yakalamışsınız çok net görülüyor. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  13. mutlaka biliyorsunuzdur ama ben yine de deyim dedim. Metalik boyayı ahşap üzerine uygulamadan, düz beyazla bir ya da iki kat astar atmak gerek. o zaman kapatması daha kolay oluyo. bir de fotoğrafı makroyla mı çekiyosunuz, yoksa normal modda mı? belki netliği ışıktan değildir de ondandır diye düşündüm ben. gerçi resimler gayet net görünüyo ama :))çok da şık olmuşlar bu arada...

    YanıtlaSil
  14. he he evet ben önceki yazılarınızı görmeden yaptığım için yorumu anlamsız olmuş :) zaten beyaza boyamışsınız :) ben google readerdan takip ediyorum izlediklerimi ama son yazılarınızın hiç birini görmedim. hayret. demek tek tek takip etmek gerekliymiş siteleri :)ya da bloggerın kapanması sırasında birşeyler oldu herhalde...

    YanıtlaSil
  15. Ne güzel renkler, bayıldım. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

 
Powered by Blogger